Propolis Sprej

(1 recenzija korisnika)

300 RSD

+ Dostava

Propolis sprej  – Poljoprivrednog gazdinstva Dejanović sastoji se od Propolisa u 15% alkoholnog rastvora sa medom, a preporučena primena kod upale u grlu i ustima je prskanjem spreja u grlo ili usnu duplju.

Dostupnost: 500 na zalihama

Šifra proizvoda: 20 Kategorija:

Propolis Sprej

 

Poznato je da je Propolis izuzetno složena mešavina balzama, smola, eteričnih i aromatičnih ulja. Pčele prikupljenu smolu izmešaju sa svojim pljuvačnim žlezdama, a mešavinu prikupljaju sa cveća, biljaka i drveća koje luče tu smolu.

U svakoj pčelinjoj zajednici propolis služi za grejanje pčelinjih društava za podizanje imuniteta, ali i za saniranje eventualnih rupa u košnici. Zanimljivo je da Propolis dezinfikuje staništa pčela, ali da na pčele deluje i kao lek. Kada košnicu otvorite i osetite prepoznatljiv prijatan miris, možete biti sigurni da je to zdrava i vitalna zajednica pčela.

Propolis se smatra najstarijim lekom na svetu i pravim čudom od leka, a pozitivno deluje na preko 612 sojeva bakterija. Najstariji lek na svetu deluje pozitivno na heliobakteriju Pilori, Trihomonas vaginalis, a sprečava rast gljivica roda Kandida.

 

Propolis se smatra najstarijim lekom na svetu!

 

Propolis u sebi sadrži određena jedinjenja koja najverovatnije deluju pozitivno na organizam i čak mogu posedovati antialergijski efekat. Propolis sprej pozitivno utiče i ojačava imunitet organizma.

Sadrži pojedine antioksidanse koji pozitivno deluju na smanjenje upala koje su izazvane artritisom, a smatra se da imaju sposobnost smanjenja pa čak i zaustavljanja pojave oticanja. Pojedina ispitivanja ukazuju na to kako Propolis reguliše Prostaglandin i pozitivno utiče na probleme koje izazivaju njegove supstance.

 

Propolis sprej poseduje antialergijski efekat!

 

Propolis sprej Poljoprivrednog Gazdinstva Dejanović može se koristiti kod problema sa disajnim organima, a to znači da ga možete upotrebljavati za zaštitu nosnih šupljina, ali i grla. Ako imate blažu prehladu ili jače izražen grip, korišćenjem Propolis spreja čuvate zdravlje usne duplje, sluzokože grla, desni pa čak i uha.

Sprej koji sadržava Propolis, jača kompletan imuni sistem čovekovog organizma i skraćuje dužinu trajanja prehlade ili gripa. Može ublažiti simptome kod suvog kašlja, promuklosti, nadraženog grla, pojavu afti, ali i nekih oboljenja desni.

 

Jača imuni sistem organizma!

 

U zavisnosti od doba godine i kada cvetaju neke biljke, pojedine osobe koje su alergične na neki tip polena, tokom cvetanja imaju zdravstvene probleme koje alergija prouzrokuje. Konstantnim korišćenjem Proplis spreja tokom cele godine, alergične osobe mogu umanjiti negativne reakcije organizma.

Propolis je potpuno prirodni proizvod pčela, koji sadrži polen, antocijane, flavonoide, eterična ulja i fitohormone. Sprej propolisa pozitivno deluje kod infekcija pa i površinskih rana na koži, jer nanošenjem sadržaja propolisa u 15% alkoholnog rastvora sa medom, aktivira enzime ćelijskog metabolizma, čime se stimuliše proces regeneracije oštećenog tkiva. Treba navesti kako je prednost Propolis spreja u odnosu na Propolis kapi, veća prodornost rastvora u nepristupačnim delovima usne duplje.

 

Upotreba:

 

Propolis sprej Poljoprivrednog gazdinstva Dejanović sastoji se od Propolisa u 15% alkoholnog rastvora sa medom, a preporučena primena kod upale u grlu i ustima je prskanjem spreja u grlo ili usnu duplju. Sprej možete koristiti kod saniranja infekcija i površinskih rana na sluzokoži i koži. Primena Propolis spreja je slična kao i kod primene Propolis kapi, a to znači da se preporučuje 2 do 3 prskanja dnevno.

Trudnice koje nemaju alergiju na polen i pčelinje proizvode, mogu koristiti Propolis sprej. Međutim ako trudnica ima bilo koji tip alergije na polen i pčelinje proizvode u tom slučaju se ne preporučuje korišćenje Propolis spreja. Bebe u prvih 12 meseca života ne bi trebale koristiti med i bilo koje pčelinje proizvode. Preporučujemo da pre korišćenja Propolis spreja kod dece starije od 1 godine ipak konsultujete dečijeg lekara.

Poručite naš proizvod propolis Sprej već danas i pojačajte Vašu imunološku odbranu organizma.

Dostupne bočice su od 10ml i 20 ml, po izuzetno pristupačnim cenama.

Pored propolis spreja u ponudi imamo i : Propolis Kapi i Propolis sa Ehinaceom.

Dostupna Bočica

20ml

1 recenzija za Propolis Sprej

 1. Biljana

  Oduševljena sam sa propolis sprejom, koristimo ga mesecima svi u porodici.
  Odličnu saradnju imamo sa Medeja prodavnicom.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
  0
  Vaša Korpa
  Vaša Korpa je PraznaProdavnica
  propolis sprejPropolis Sprej
  300 RSD

  Dostupnost: 500 na zalihama

  Scroll to Top