Propolis Kapi

(1 recenzija korisnika)

150 RSD250 RSD

+ Dostava

Propolis se smatra čudom od leka, ali i najstarijim lekom na svetu. Efikasno deluje na više od 612 bakterijskih sojeva, sprečava rast većine gljivica roda Kandida, a pozitivno deluje na heliobakteriju Pilori, kao i Trihomonas vaginalis.

Šifra proizvoda: 17 Kategorija:

Propolis Kapi

 

Propolis je izuzetno složena mešavina biljnih smola, balzama, aromatičnih i eteričnih ulja, koju pčele sakupljaju sa biljaka, cveća i drveća koje luče smolu. Prikupljenu smolu pčele mešaju sa svojim pljuvačnim žlezdama i na taj način se dobija Propolis, koji je apsolutno autentičan za svako pčelinje društvo.

Propolis svakoj pčelinjoj zajednici, pre svega služi za zatvaranje eventualnih šupljina u košnicama, zatim za zagrevanje pčelinjih društava pa čak i za podizanje imuniteta, a preventivno deluje i na eventualna oboljenja kod pčela.

Poznato je da Propolis deluje i za dezinfekciju kompletnog staništa pčela, ali se smatra da pre svega na svaku pčelu deluje kao lek. U trenutku kada otvorimo košnicu i osetimo izuzetno prijatan miris, možemo biti sigurni da je to vitalna i zdrava pčelinja zajednica.

 

Propolis na pčele deluje kao lek!

 

Propolis se smatra čudom od leka, ali i najstarijim lekom na svetu. Efikasno deluje na više od 612 bakterijskih sojeva, sprečava rast većine gljivica roda Kandida, a pozitivno deluje na heliobakteriju Pilori, kao i Trihomonas vaginalis.

Propolis kapi se koriste i u lečenju disajnih organa, a poznato je da uništavaju virus gripa pa i herpesa. Propolis se koristi kod oboljenja perifernog nervnog sistema, kod problema sa probavom, ginekoloških problema, kao i kod malignih tumora. Redovnom upotrebom naših Propolis kapi PG Dejanović, jačate imunitet svog organizma.

 

Propolis se smatra najstarijim lekom na svetu!

 

Zna se da propolis kapi najbolji rezultat daju aplikacijom na sve tipove infekcija i površinskih rana na koži. Oralnim unošenjem u organizam, Propolis kapi stvaraju jedan zaštitni sloj (film) na svim unutrašnjim sluzokožama.

U jednom studijskom ispitivanju se navodi da Propolis u sebi sadrži određena jedinjenja koja mogu posedovati antialergijski efekat. To znači da pozitivno utiču i na imuni sistem organizma, a krajnji rezultat je ublažavanje simptoma alergija.

Pojedini antioksidansi u propolisu, mogu delovati pozitivno na umanjenje upala koje je izazvan artritisom, smanjiti pa čak i zaustaviti oticanje. Pojedina mišljenja ukazuju na to da Propolis može regulisati upalne supstance poput Prostaglandina, koja se nalaze u čovekovom organizmu i koja se pojavljuju na mestima infekcija ili na mestima gde su oštećenja tkiva.

 

Propolis kapi mogu posedovati i antialergijski efekat!

 

Redovnim korišćenjem Propolis kapi obezbeđujete svojim ukućanima i sebi jačanje imuniteta, dezinfekciju usne duplje, izbacivanja sekreta iz pluća, ubrzavanje varenja i samim tim možete uticati na smanjenje telesne težine.

Pomažu kod lečenja čireva, sprečavaju zakrčenje krvih sudova i trombozu, pomažu u uklanjanju gljivica, bradavica, opekotina i žuljeva. Propolis kapi brižljivo neguju kožu vašeg lica i neguju kosu.

Kandida pozitivno utiče na varenje i apsorpciju hrane, međutim ako se iz određenih razloga preterano umnoži u čovekovom organizmu, tada nastaju brojni zdravstveni problemi. Propolis kapi i u ovom slučaju problema sa Kandidom, ispoljavaju svoja izuzetno pozitivna dejstva pa čak mogu biti i specijalno namenjene u prepisanoj terapiji.

Na tržištu postoje mnogi proizvodi koji se mogu kombinovati sa kapima propolisa i nekim ekstraktima. U pojedinim kombinacijama Propolis kapi i napomenutih proizvoda, možete čak eliminisati i štetne toksine iz tela, obnoviti sluzokožu digestivnog trakta i to bez ikakvih neželjenih dejstava. Svakako treba navesti da Propolis kapi uz propisanu dozu od strane lekara, mogu koristiti čak i deca.

Redovnim unošenjem Propolis kapi u organizam možete ublažiti negativne efekte polena na koji ste alergični!

Polenske alergije imaju svoju sezonu i to zavisi od polena biljke na koji ste alergični i naravno kada ta biljka cveta. Konstantnim konzumiranjem Propolis kapi tokom cele godine, možete ublažiti negativne efekte alergije koju imate. Redovnim unošenjem kapi možete znatno ublažiti pa i umanjiti negativne reakcije vašeg organizma na polen na koji ste alergični.

Normalizuju metaboličke procese, normalizuju floru i značajno smanjuju broj heliobakterija koje negativno utiču na želudac, a koje dovode do problema sa gastritisom i do povećanja kiselosti.

Trudnice tokom trudnoće mogu koristiti Proplis kapi, a naročito ako su prehlađene i imaju kijavicu, jer se zna da se trudnicama ne preporučuje korišćenje tradicionalnih lekova. Trudnicama se ipak preporučuju umanjene doze Propolis kapi i zato je najbolje da se pre korišćenja kapi, konsultuju sa svojim izabranim lekarom.

 

 Upotreba:

 

Propolis kapi Poljoprivrednog Gazdinstva Dejanović, sastoje se od propolisa u alkoholnom rastvoru od 25%. Kapi su pre svega namenjene oralnoj upotrebi i pre upotrebe potrebno je da 10 do 15 Propolis kapi razblažite u čaši vode, soka, mleka, jogurta, a kapi možete staviti i na koricu hleba. Iako nemaju ograničeni rok upotrebe, preporučuje se da kapi upotrebite u roku 3 godine od dana proizvodnje i naravno pri otvaranju bočice, kapi ipak treba upotrebiti u što kraćem roku.

Dostupne Bočice

10ml, 20ml

1 recenzija za Propolis Kapi

 1. Olja

  Odlične kapi, za svaku preporuku.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
  0
  Vaša Korpa
  Vaša Korpa je PraznaProdavnica
  propolis kapiPropolis Kapi
  150 RSD250 RSDOdaberite opcije
  Scroll to Top